Sonja
Sonja
Sonja Verstegen, getrouwd met Toon, moeder van Lisette, Rowen en Jelle.
Lisette
Lisette
Lisette Witjes, getrouwd met Richard, moeder van Liam en Dylan.

Wie zijn wij?

Lisette Witjes, getrouwd met Richard, moeder van Liam en Dylan. Sonja Verstegen, getrouwd met Toon, moeder van Lisette, Rowen en Jelle. Na 30 jaar ervaring in de zorg openen wij samen, als moeder en dochter Zorgboerderij Achterum. Dit doen wij vanuit onze passie voor mensen, dieren en natuur. We kunnen dit natuurlijk niet alleen.

Interesse?

Lijkt het U leuk om vrijwilligerswerk bij ons te doen, dan bent U van harte welkom om kennis te komen maken. De koffie staat klaar, dus kom gerust eens achterum.

Locatie 

Zorgboerderij Achterum is gelegen midden in de prachtige Hurkse bossen. Onze locatie heeft een relaxruimte, spelletjes ruimte, knutselruimte, gezamenlijke ruimte, moestuin, kippenren, bloementuin en paardenstal. Alles is aanwezig om zinvol bezig te zijn, een sociaal praatje te maken en leuke activiteiten te ondernemen. Met de natuur en vogels om je heen is het iedere dag weer genieten.

Activiteiten 

Het verzorgen van de paarden, konijnen, kippen, honden en katten tuinieren in onze moestuin en bloementuin lekkere dingen bakken schilderen muziek luisteren spelletjes spelen knutselen groepsbeweging wandelen tochtje met de huifkar Wij vinden het belangrijk dat iedereen een bijdrage levert, op zijn eigen manier, op zijn eigen tempo en uitgaande van ieders kwaliteiten en mogelijkheden.

Love in Care

Zonder verwachtingen. Elke dag opnieuw.
Beginnen in liefde. Herinneringen ophalen.
En nieuwe belevingen daaraan toevoegen.

 

Zorgboerderij Achterum

🏡 Meerbosweg 25, 5469 PL Erp
☎️ 06 20920268

Social media

Over ons

Zorgboerderij Achterum is een dagbesteding speciaal voor ouderen, mensen met een vorm van dementie en niet aangeboren hersenletsel.